Din bröllopsfotograf i Stockholm

Letar ni efter en bröllopsfotograf? Först och främst stort, stort grattis! Bröllop är kanske det roligaste jag vet i mitt jobb som fotograf, så självklart hoppas jag att ni väljer mig! På er bröllopsfotografering är min ambition att fånga vackra, spontana och personliga stunder, så att ni kan se tillbaka på er dag och minnas glädjen. Jag jobbar som bröllopsfotograf i Stockholm men självklart även resten av Sverige!

En av de finaste komplimangerna jag kan få som bröllopsfotograf när brudparet berättar för mig att de kunde känna sig naturliga, tack vare min entusiasm och förmåga att få dem att slappna av. Om jag har lyckats med det, har jag också lyckats fånga de finaste ögonblicken! Som bröllopsfotograf har jag en dokumentär still. Jag älskar att fotografera känslor och berätta en historia.

 

Att vara fotograf handlar om att fånga ögonblick. Att vara där när det händer. Eftersom ett bröllop är en av de största dagarna i två människors är det därför alltid en sådan lycka att få vara med och skapa minnen för livet. 

Under dagen följer jag er genom de stora stunderna som ni delar med era vänner och familjer, för att skapa en magisk berättelse om er dag. Vare sig er historia är fylld av skratt eller glädjetårar vill jag att de ska visas i bilderna. 

Jag har arbetat som bröllopsfotograf i över femton års tid och har erfarenhet från att ha fotograferat många vigslar. Trots det tycker jag fortfarande att det är lika spännande och kul som den första gången. Att få föreviga en av de viktigaste dagarna i två människors liv är alltid en stor ära. Varje bröllop är helt unikt, med värme, glädje och såklart massvis av kärlek. Att fånga ett bröllops finaste ögonblick på bild är kanske det jag som fotograf älskar mest med mitt jobb. Där känner jag mig verkligen lyckligt lottad.

 

Funderar ni på att säga ja till mig, som er bröllopsfotograf? Jag erbjuder flera olika lösningar, utifrån vad som passar just er bäst. För att få mer information om pris och vad som ingår för att anlita mig som fotograf till ert bröllop, se fliken Priser i menyn. Jag agerar mestadels som bröllopsfotograf i Stockholm, men fotograferar såklart också bröllop över hela Sverige.