Din familjefotograf i Stockholm

Familjefotografering ger mig alltid massvis av energi! Oavsett om ni vill ha bilder på er nyfödda bebis eller hela familjen vill jag fånga de stunder då ni är er själva, tillsammans. Jag tar med mig min portabla studio och tar mig dit ni trivs som bäst – inomhus eller ute i naturen. Ni bestämmer själva vad som passar just er. Jag blir gärna er familjefotograf i Stockholm.

Vare sig ni är ute efter familjeporträtt eller en lekfull barnfotografering, så kommer jag gärna och fotograferar er!

När jag först började arbeta som fotograf i Stockholm, för ungefär 15 år sedan, var ett av mina första jobb att ta porträtt- och gruppbilder på skolklasser i Stockholm. Därefter har jag fortsatt att jobba som barnfotograf i hemmiljö. 

 

Eftersom alla familjer är så pass olika vill jag att era bilder ska återspegla just hur ni är. Om vi ses i ert hem tar jag gärna bilder på när ni gör sånt som ni brukar: leker, läser, lagar mat eller dansar och sjunger.

Om ni hellre vill ses utomhus, på en plats som är unik för just er, gör jag så gärna detsamma. Jag blir gärna er familjefotograf i Stockholm.

Kanske har ni en plats dit ni brukar gå för att plocka blommor, ha picknick eller klättra i träd? Jag tror att de bästa bilderna tas i miljöer där ni och era barn känner att ni kan slappna av och vara er själva. På sätt kan bilderna bli minnen som ni och era barn kan se tillbaka på en dag.

Som familjefotograf vill jag alltid fånga de ögonblick då det händer, och runt barn vet jag att det alltid händer mycket. Därför gillar jag barn med spring i benen och bilder med lek, kärlek och närhet. Gos och mys finns också alltid med i mina bilder. Jag försöker ta bilder som känns naturliga, lekfulla och spontana. Bilder som visar er leka och skratta tillsammans med era barn. Vare sig ni vill ha en fotografering av större barn eller en liten bebis, vill jag att bilderna ska ge er minnen i många år framöver.

 

Jag utgår främst som baby- och familjefotograf i Stockholm, men kan självklart också ta mig till andra städer. För mer information om priser, se fliken Priser uppe i menyn.