Om mig

 

När jag började arbeta som professionell fotograf var jag rädd för att det som tidigare var min hobby skulle bli något som gick på rutin. Jag kan nu konstatera att mina farhågor var helt ogrundade!

Varje barn, bröllop och familj är unik och som fotograf något du måste förhålla dig till. För mig handlar fotografi om att fånga ögonblicket. Att vara där när det händer.

Varje fotograferingstillfälle är speciellt. Porträttfotografering av företag ställer andra krav än vid familjefotograferingar. Vilken profil har företaget? Finns det en visuell identitet jag måste förhålla mig till? Oavsett vilken typ av uppdrag jag ställs inför är alla lika kul och utmanade. Det är därför jag älskar detta arbete!

Jag har olika paketlösningar vad gäller era bilder. Men det går även att skräddarsy olika lösningar efter behov och önskemål. Jag bor i Stockholm men åtar mig uppdrag över hela Sverige. Allt efter era önskemål. Min utbildning har jag fått bl a på Kulturama och GFU.


Referenser

Vi er super fornøyde!!!
Tusen, tusen takk for din og din manns tålmodighet og herlige tilstedeværelse på vår bryllupsdag. Det føltes naturlig og bra! Dere er virkelig et bra forebilde på godt samarbeide i et ekteskap:0)
Og igjen, tusen tusen takk.

 

Hej Lena!
Äntligen kommer jag till att skriva i det hektiska småbarnsfamiljelivet! Vi vill uttrycka vårt stora TACK för de fina bilderna på lilla Vanja, storasyster Vira och hela familjen! Det var så härligt att få se de tryckta förstoringarna. Du har lyckats fånga och förmedla både värme, innerlighet och glädje! Vi uppskattar verkligen ditt engagemang, tålamod och din stora flexibilitet vid fotograferingen. Det var så fint att se hur du lockade Vira att medverka och det var väldigt skönt att kunna fota hemma när Vanja var så liten. Vi vill också säga ett stort tack för din generositet vid bearbetningen av fotona och för möjligheten att få välja mellan flera av bilderna i såväl färg som svartvitt! Och nu ska vi köpa ramar...
Många hälsningar från
Lisen och Mats

 

Hi Lena!
Many thanks!! We have just finished looking at the prints, they are AMAZING. Diana and I are in love with them,you have done a wonderful job.You have a beautiful touch with the camera!!!
Many thanks,
Lawrence&Diana, London.

 

Vilka fina bilder! TACK!!!
Du förstod precis vilka slags bilder vi hade tänkt oss.
Hälsningar Fam Rosenblad

 

Hej Lena!
Tack för din sprudlande energi! Den smittade av sig på oss och gjorde oss så bra på bild, Stort tack för att du, trots att vi var skeptiska övertalade oss att ta lite bröllopsbilder ute i regnet. Du tog dom vackraste bröllopsbilder jag och Carl någonsin sett! Vi kommer varmt rekommendera dig till alla våra vänner.
Med vänliga hälsningar 
Suzanne&Carl

 

Hej Lena
Jag fick bilderna i dag och de är fantastiska! Du är verkligen duktig.
Med varma hälsningar


Niklas Gyllensporre

 

Otroligt fina bilder!! Jag riktigt känner sommaren, värmen och stämningen! Bra jobbat!

Bilderna på Albin och Filippa ser helt underbara ut.