Vid företagsfotograferingar handlar det inte bara om att göra en bra bild av en person eller en grupp. Ofta vill mina uppdragsgivare att mina bilder även ska spegla själva företaget. Vid porträttfotografering av personal, VD och styrelse är det därför viktigt för mig att veta vilken profil företaget har. För att veta det måste jag göra en del research innan själva fotograferingen. Jag vill därför gärna prata med någon på företaget innan, för att bilderna ska spegla företaget på rätt sätt.

Ofta finns det även en grafisk manual som jag bör ta hänsyn till. Allt för att få snygga och enhetliga bilder till företagets hemsida eller årsredovisning. Företagsfotograferingar handlar mycket om att uttrycka något som företaget står för utan att säga det i ord. Det är utmaningen. En rolig utmaning! Jag jobbar som företagsfotograf i hela Storstockholm.

Produktfotografering är också ett område som jag jobbar med. Små och stora produkter. Allt från saxar och tandläkarutrustning till käppar och lastbilar.

Svenska Kyrkan, Vantör

Sveriges Kvinnolobby

Härjeåns Kraft AB

BDO revision- & rådgivningsbyrå

Ödeplatser Berlin

Familjerättsadvokaterna, https://familjerattsadvokaterna.se/

TeamOlmed

L&L Frisör, http://llfrisor.se

Stiftelsen Stockholms Studentbostäder

Bilder fotograferade till boken ”Inte bara ett stick” på Astrid Lindgrens Barnsjukhus i Stockholm.
http://www.intebaraettstick.se/

Tandläkarmottagning i Huddinge

Östra Gymnasiet Huddinge