Er företagsfotograf i Stockholm

Behöver ni bilder till ert företags hemsida, årsredovisning eller företagspresentation?

Låt mig bli er företagsfotograf i Stockholm

Svenska Kyrkan, Vantör

SignTeam

Sveriges Kvinnolobby

Härjeåns Kraft AB

BDO revision- & rådgivningsbyrå

Ödeplatser Berlin

Familjerättsadvokaterna, https://familjerattsadvokaterna.se/

TeamOlmed

L&L Frisör, http://llfrisor.se

Stiftelsen Stockholms Studentbostäder

Bilder fotograferade till boken ”Inte bara ett stick” på Astrid Lindgrens Barnsjukhus i Stockholm.
http://www.intebaraettstick.se/

Tandläkarmottagning i Huddinge

Östra Gymnasiet Huddinge

En bra bild kan uttrycka trovärdighet, engagemang eller arbetsglädje - sådant som kan vara svårt att uttrycka i ord. Jag har mångårig erfarenhet som företagsfotograf i Stockholm, vare sig det gäller porträtt, produkter eller arbetsplatser, och hjälper er mer än gärna att uttrycka det ni vill.

Vid företagsfotograferingar handlar det inte bara om att ta bra bilder av en person eller en grupp anställda. För mig, och ofta även för företaget i fråga, är det viktigt att mina bilder även återspeglar själva företagets identitet och vad som gör just er verksamhet unik. I anslutning till en personalfotografering är det därför viktigt för mig att veta vilken profil just ert företaget har. För att veta det måste jag göra en del research inför själva fotograferingen. Därför vill jag gärna prata med någon i er verksamhet innan, så att bilderna ska spegla företaget på rätt sätt – vare sig det rör sig om personalporträtt eller mer vardagliga bilder på er arbetsplats. 

Somliga företag är i större behov av en produktfotograf. Produktfotografering är också ett område som jag jobbar med, vare sig det är små eller stora produkter. Även där ligger vikten på att visa era kunden, eller andra tilltänkta målgrupper, vad som gör er produkt unik på marknaden. 

 

 

Under mina år som fotograf har jag tagit produktfoton av allt från saxar och tandläkarutrustning till käppar och lastbilar.

När ni anlitar mig som fotograf till ert företag tar jag mig enkelt ut till ert kontor. Om ni vill ha porträtt av er personal eller foton av era produkter tas dessa bilder oftast bäst i min mobila studio, eller er egen arbetsmiljö. Vid behov kan jag även se till hyra in oss i en extern fotostudio, för bästa möjliga resultat.

Ofta finns det även en grafisk manual som jag bör ta hänsyn till, vare sig jag fotograferar era produkter eller er personal. Allt för att få snygga och enhetliga bilder som går i linje med er hemsida eller årsredovisning. Företagsfotograferingar handlar mycket om att uttrycka något som företaget står för utan att säga det i ord. Det är utmaningen, men en väldigt spännande och rolig utmaning! Jag utgår främst som företagsfotograf i Stockholm, men har såklart möjlighet att ta mig till andra platser med.

 

Jag erbjuder flera olika lösningar för fotografering av ert företag, baserat på era behov. För vidare information rörande pris och paketlösningar för företag- eller produktfotografering, se fliken Priser till höger uppe i menyn.