Din porträttfotograf i Stockholm

Känner du att det har blivit dags för dig att uppdatera ditt CV, LinkedIn-profil eller sociala medier med bilder som får dig att sticka ut? Ett bra porträttfoto kan göra stor skillnad för en modell, en skådespelare, en författare, en företagare eller en annan person som behöver marknadsföra sina tjänster. Låt mig bli din porträttfotograf i Stockholm.

Susanne Marko - Dramatiker, dramaturg, regissör och författare

Johan Grundin - marknadsföringschef på Google Sverige

Fredrik Björk, Grafbase

SAMI

Appföretaget RISE

Annie

Författaren Anne-Lie Högberg

Porträtt Johanna

Porträtt Caroline

Modell Joyce

Porträtt Henrik

Porträt Evelina

Advokat Camilla Swart

Jonas Ridderstråle - Författare, föreläsare och internationell affärskonsult
http://jonasridderstrale.com/


Som porträttfotograf strävar jag alltid efter att din personlighet och identitet ska lysa igenom i bilderna jag tar, så att du syns från din bästa sida och kan sticka ut i flera olika sammanhang. 

Utöver professionella porträttbilder fotograferar jag även privatpersoner. Vare sig bilderna är till sociala medier eller någonting annat ser vi till att det blir bra! Bilder är på många sätt minnen, som alltid är kul att spara och kunna se tillbaka på. Bilder på dig själv, dina barn eller vänner kan vara en bra present att ge bort till släktingar eller nära och kära. 

Varje fotograferingstillfälle är speciellt, därför kan en porträttfotografering se väldigt varierande ut. Förslagsvis träffas vi på en plats som på bästa sätt förmedlar det budskap som bilderna ska utstråla, inomhus eller utomhus. Jag har en portabel studio som jag enkelt kan ta med mig, men vi kan också hyra en extern studio vid behov. 

 

Om du känner dig osäker på vad som passar just dig bäst hjälper jag gärna till att komma med förslag. Det viktigaste är att det är i en miljö där du kan känna dig trygg framför kameran. Där du mår som bäst är jag också övertygad om att bilderna blir bäst! Känner du dig nervös inför en porträttfotografering? Det är ingen fara. Det är du långt ifrån ensam om att ha känt. Det finns dock inget att oroa dig för. Att bli fotograferad är ju någonting som ska vara kul! Jag hjälper dig genom hela fotograferingen, så att du kan vara ditt rätta jag framför kameran. Något av de finaste komplimangerna jag får som porträttfotograf är när en kund berättar för mig att den kunde slappna av och känna sig naturlig tack vare min entusiasm. Tillsammans tar vi proffsiga och snygga bilder som kan ge dig det lyft i karriären som du strävar efter. Dessutom ser vi till att ha det riktigt roligt under tiden!

Jag erbjuder flera olika lösningar för porträttfotografering, baserat på dina behov. För mer information om pris och paketlösningar, se fliken Priser högst upp till höger i menyn. Jag utgår främst som porträttfotograf i Stockholm, men har såklart möjlighet att ta mig till andra platser med.